Mannen

Nu: Mikael Persbrandt!
(med Pelin)

Just to kill this feeling

Slag på slag. Visst är det inga slag? Visst är det bara sanningen? Och sanningen säger vadå? Att det i slutändan inte är någon annans fel än just ditt eget. Mitt fel.
Jag Är en pigg och jävligt positiv tjej, med ibland ändras det. Ibland blir det för mycket. Det blir för mycket på en och samma gång. Jag är så jävla förvirrad att jag inte vet vad som betyder vad.

Te, te och ännu en kopp te. Te och musik som borrar i högtalarna. Det blir inte mycket bättre.

I'm not saying it was your fault


Det är någonting med dig. Jag kommer alltid till en återvändsgränd. Där leder allting mig bara till dig, förr eller senare. Inte fyra ögon emellan men minnen emellan. Starka minnen emellan. Varför?

Vad värker mest?

Nu tänkte jag skriva om hur ont jag har i mina kropp och kansker varför. Fast sen kom jag på att jag vet inte ens själv varför. Träningsvärk? Biverkningar av mina nya piller? Värk från fredagsnattens dansande? You tell me. Det är nog en blandning av allting, plus allt annat runt omkring. Allting känns liksom lite extra just nu.
Den senaste veckan har varit så full av nya intryck och plus all träning. Det är nog nu precis i början allt är lite jobbigt. Vissa saker känns mer än andra och jag är så förvirrad. Men det löser sig, det gör det väl alltid?

Ja, i fredags gick jag i skolan. Skolan går förresten väldigt bra, klassen är härlig på sitt vis och jag börjar hitta lite där. Fredagen var iallafall en bra dag, tills bussen hem. När jag sitter på den skumpande bussen börjar jag må så jävla dåligt så jag näst intill spyr. Jag mådde så otroligt illa att jag knappt orkade ta mig hem från bussen. När jag kom hem tog jag lite piller och sov i två timmar. När jag vaknade kändes det lite bättre, och peppad som jag ändå var begav jag mig till Viktoria och träffade Sofie, Pelin och Johanna. Där var det svarta klänningar, tighta kjolar, skyhöga klackar och en massa smink som gällde. Sedan var det förfest hos Ekenberg som gällde. Mycket folk och det var riktigt roligt, tackar för det. Speciellt till dig Philip. Sedan tog vi bussen till Bahnhof. Så bortsett från några saker var kvällen riktigt rolig och lyckad.
Sen var det upp vid sju och jobba. Jag var visst fortfarande lite party och mot eftermiddagen mådde jag bara dåligt. I guess that's what I deserved.

Lägger upp några bilder så fort jag fått dom. Finns säkert många charmiga.
Nu blir det inte fler ord. Peace!


Två härliga kvällar i slutet av sommarlovet:

Jag packade järnet och åkte iväg och tältade med Pelin och Johanna vid stranden! Ungefär såhär såg det ut:










En annan dag tog gänget och jag (mest Freddie och jag) och bestämde att vi skulle grilla och mysa hos Stoffe innan skolan satte igång:








Denna bilden är bevis på att våra pojkar är bland dom bästa. Medans vi tjejer satt kvar och snackade skit plockade dom undan allting och satte i diskmaskinen:

<3


I told you to be patient.

Nyss kommit ur duschen, tagit mig ett glas mjölk och ska alldels strax lägga mig. Ska bara lägga in en låt på min mobil, Skinny love med Bon Iver, för er som undrar. Den finaste låter för tillfället, som jag haft på repeat de senaste dagarna. Alltså, åh!

Jag har varit iväg på träning nu på kvällen och efteråt kom jag på vad som är, enligt mig, bland det allra bästa jag vet. Att cykla hem efter en träning, med blåsten på sig och det är sådär kallt och skönt i luften och så är det stjärnklart. Det är fan hur härligt som helst. Någon som tycker likadant?


Ozzy förkänade en liten bild.

Imorgon: Skola, stan och köpa kavajen jag hittat, lite smink och fixa ögonbrynen. Flott!
Nu: Sova, sova, sova.
PEACE

Den gröna milen


Vet ni vad? Jag är verkligen inte en riktig filmmänniska, jag kollar mycket på film, men aldrig på riktigt bra filmer så att säga. Visst, film är till för att underhålla och det är det jag kollar på film för, såklart. Men jag kollar nästan alltid på meningslösa filmer, sådana man blir så jävla glad av, eller deprimerad... Ni vet dom där en high school-tjej möter en high school/collage-kille, de blir osams och sen i slutet blir allt bra? Sådana filmer älskar jag! (Och kriminalare men det har inte med saken att göra, och actionfilmer och en jävla massa komedi! okej, jag gillar filmer, detta var slöseri med text.. så skitsamma!)
Äh, vart jag vill komma är att jag kollar aldrig på en riktigt riktigt bra film. Filmer som känns som bränns och som liksom berör på något sätt. Som är bra helt enkelt. Så igår tog jag tummen ur röven och passade på att kolla på Den gröna milen, när den gick på tv3. Den var bra. Bra på riktigt, så alla som inte sett den, SE DEN!

Det var mest det jag ville säga.. Peace!


Won't you die tonight for love?

This world is a cruel place
And we're here only to lose
So before live tears us apart let
Death bless me with you



Jag vet inte riktigt varför jag kände för de där bilderna och lite fina texter just nu. Det bara blev så. Känns bra. Tror jag åtminstånde. Mest för att jag själv behöver någon. Närhet.

Jag sitter här och lyssnar på HIM - Join me in death. (Lyssna här!)
Jag borde sova, borde vända tillbaka dygnet. Jag var faktikst duktig och la mig elva igår. Men idag känner jag inte alls för att sova, eller jo egentligen mer än allt men det ska inte blir så. Jag är förvirrad, förvriden och osäker. På allt.
Snart ska jag kolla på Wallander (Nice! Dock vore den nya Beck som ska komma ännu mer nice. Persbrandt som fan) och ta mig en kopp blåbärslycka och hoppas på lycka.

Börja ny skola på torsdag, nervös och så väl, men det blir nog bra. Frisör, nästa!
Peace out.

Blåbärslycka i blommiga påslakan

Jag saknar mig kamera, hehe. Jag råkade glömma den hos Stoffe igår och har inte kommit iväg och hämtat den idag. Därför har det inte kommit upp några bilder, men det är okej.
Kom alldels nyss in från en timmes lång runda med Hannah och hundarna. Det var mysigt, men nu tror jag att jag har fått en liten för-tillfället-förkyldning, illa!

Nu ska jag svepa in mig i blåbärslycka och blommiga påslakan och försvinna bort en stund.


Godnatt

Jag kom nyss hem från Stoffe, gänget samlade ihop oss och grillade och kollade film och så, guldvärt! Glömde dock min kamera, men får hem den imorgon. Då kommer det nog lite bilder från senaste veckan, om jag tar tag i det.

Nu: lägga mig och sova i min nybäddade säng med nytt oanvänt påslakan och örngott, hur fint!!

Bang bang, my baby shot me down


Jag säger bara: Svensk sommar alltså
 
Lugn dag, nyss käkat mat och efterrätt med familj och nära. Nu: Eddie Murphy!

regndroppar

Några droppar fastnade på löven. Kameran skrek. Litegrann såhär:















The silver saxophones say I should refuse you

Jag har nyss fixat och donat lite med mitt rum och badrum och så. Klippte och klistrade lite med min klocka som väntat på att blir tillfixad i två år. Sedan fastnade jag i detta och började fräsha till och göra lite roligare och drog fram massa flaskor och burkar jag hade gömt undan. Lite roligare iallfall, ska nog göra lite roligare här nere i källarn. Men inte ikväll, för snart kommer Pelin och vi ska mysa, kolla på film och dricka te.

Förresten så vart Emmaboda så sjukt värt, fint och bäst. Mysigare festival får man nog leta efter. Så mycket trevligare än Hultsfred faktikst, dock gjorde ju artisterna där hultsfred värd så det var ju fint ändå. Men Emmaboda är redan inbokat nästa år igen, helt klart.

Här kommer några bilder från vistelsen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PEACE OUT! Nu kom Pelin :*


Guards guards!


Jag har nu varit på Emmabodafestivalen i några dagar och en artist som jag lyssnade på lite innan jag åkte dit var Armand Mirpour, en svensk snubbe som inte är så särskillt stor men som jag tycker är väldigt bra. Gillar speciellt hans speciella röst.
Efter hans spelning tycker jag bara mer och mer om honom. När han spelade låten "Gurads guards" var det en sådan fin känsla. Det hade varit ganska så vindstilla hela dagen och mitt i låten när han sjunger som kraftfullast de starka raderna så kommer det starka vindar över oss och det lyser som starkast på Armand på scenen. Det var fint. (Låter ganska fjolligt men det var fint.)
Så för er som gillar säregna röster och lugn pop med annorlunda texter:
Lyssna här!

(PS. Jag såg honom senare den dagen och fick en kram!)