I do believe I've had enough you see.

Jag kom precis hem från farmor, har varit där ett tag ikväll och snackat skit, fint. Vi ska gå på bio på torsdag, fint. Jag älskar min farmor, hon är bäst och finast.
Iallafall, Första dagen på praon var trevlig. Bygdemark är hur trevlig som helst, och jag kan nog lära mig en hel del denna veckan. Jag är alldels för trött för att skriva mer om dagen här. Men det har varit en ganska trevlig dag. Hoppas på ännu bättre imorn.

Lillebror


I need a break and I need a vacation. Take me away from the civilisation. This last year has been so rough to me.
I need time to spend with the ones I love and I need to get away from you.


Det är 1 år och fem dagar sedan jag kände dina läppar emot mina, för allra första gången. Jag tror det gör det hela ännu en bit värre. Du körde över mig totalt.

Dagens musiktips?
Billie the vision and the dancers
Speciell låt?
I saw you on TV

26 mars, föreläsning.

Det var ett tag sedan jag skrev. Har inte orkat sitta vid datorn, eller haft tid. Jag ska sova nu egentligen, men är tvungen att berätta om föreläsningen jag vart på ikväll, för andra gången.
Mats Andersson berättar om sitt arbete och hur det egentligen är på internet. Han arbetar på Netscan, de arbetar med, som jag säger det, äckliga gubbar på nätet. Äckliga gubbar som tar kontakt med framförallt unga, allt för unga, tjejer på nätet. Jag tänker inte berätta mer om det, men ni ska veta hur bra han är. Hur bra han är på att tala och förmedla en hel del information som rör ämnet.
Jag såg föreläsningen för fyra år sedan sist, då gick jag i sexan och han kom till vår skola och berättade för oss elever, indelade tjejer och killar. Ikväll föreläste han för föräldrar. Och jag som tycker detta ämnet är så äckligt, förjävligt och intressant på samma gång, ville mer än gärna se honom igen, blev sur för att vi på högstadiet inte skulle få se honom. Så pappa ringde och kollade för någon vecka sen om jag kunde gå med dom vuxna, vilket jag gjorde ikväll. Kände särskillt att jag passade in bland alla föräldrar på 40+. Äsh.
Så till er alla: Om Mats Anderssons föreläsningar kan jag inget annat än att Rekommendera!

Peace out.

22 mars

Igårkväll passade jag lillebroren medan mamma och pappa skulle ut med några vänner.
Vi gjorde tacos, kollade på Robinsson och Rallybrudar. Båda var ganska kassa. Pelin gjorde oss också sällskap.

Idag har jag känt slagen och haft tankarna på dig, alldels för mycket.

Det gör ont för varje hjärtslag


Har även gått omkring på väla idag med mor min. Lillebror var också med, en rastlös tioåring på väla, det säger väl sig själv. Jag inhandlade en stickad väst och trots att "alla" har det, ett par jeansleggins. Äh, skitsamma, ibland får det vara så! Tråkig som jag är, orkade jag verkligen inte ta en rolig bild på det. Västen kan ju åtminstånde vara lite rolig att se, tar kanske tag i det imorn.
Hang loose!

Dagens musiktips?
Anna Järvinen och Annika Norlin, Varje hjärtslag

Sömnlös natt med Cornelis och Fredrik Åkare.

Ja, Fredrik är gammal men kärlek är blind
"Åh, kyss mig igen!", sa Cecilia Lind

Fin nostalgi.

Dagen har varit ganska fin i det stora hela tycker jag. På förmiddagen blev det riktigt härligt med sol, och man blev lite smått lycklig inombords, vilket var jättefint. Det blåste lite men det gjorde inte så mycket. Skolan flöt på ganska bra och vi började kolla på film på So:n, Swing kids. Fin den med.

Efter skolan tog jag och sötaste Soffan bussen till Ängelholm för att kika lite i affärer och fika. Hittade massor av roliga saker, som jag inte har råd med. Vi gick inom Systrarna Olsson efter att sett den och kommit på oss båda att vi alltid gick in där när vi var små och skulle köpa badkulor och dyl. Riktigt mysig affär med jätteeemånga fina saker. Vid halvsex-tiden tog vi iallfall bussen hem och kramades hejdå när jag hoppade av i hemtrevliga Förslöv.

 
(bilder från förra sensommarn.)

Direkt när jag kom hem satte jag mig lustigt nog och började plugga till fysikprovet imorgon, gjorde faktikst det ändå tills åtta, då jag satte mig vid tv:n för att kolla på "Den rätte för Rosing", och Ja, det är faktikst väldigt underhållande. Att inte vissa personer har åkt ut än är helknäppt enligt mig, men vad kan man begära?

En annan fin sak idag var när jag hörde glassbilens signal komma utanför huset på plattan, jag som inte trodde den fanns längre.
Jag kommer ihåg när man var liten och man alltid blev så glad när den kom, att man rusade iväg för att hitta mamma eller pappa för att tjata til sig glass av något slag. Fint.
(Jacob gjorde precis så, slutade med att han sprang ut och köpte för sina egna pengar. Och jag fick minsann en sandwich av gullungen.)

Peace out.

Dagens musiktips?
Cat Power
Speciell låt?
He war

Something so beautiful.

Det har gått flera dagar nu, och jag har tänkt flera gånger att "ikväll ska jag ta mig tid och skriva lite på bloggen, lägga upp någon bild" men tiden har runnit iväg och det har helt enkelt inte hunnits med, även om jag inte gjort någonting alls utav vikt. känns inte så iallfall.

Det började snöa som fan på torsdageftermiddag och I fredags låg det en jävla massa snö utanför dörren. På kvällen umgicks vi några från klassen, vi gick på pizzeria och pratade skit. Jag beställde cesarsallad och träffade på Adam. Efteråt gick vi hem till Stoffes underbara vardagsrum och spelade guitarhero (jag tryckte mest på en knapp när det blev blått). Vid elva/tolv tiden kom Anton och hämtade mig och Pelin.
I lördags däremot åkte jag iväg till Bjuv på dagen, för att se lillebror spela innebandymatch. Dom vann och han gjorde sitt första mål, allting var frid och fröjd. På kvällen beställdes pizza. Jag, Sofie, Vickan och Pelin krängde och kollade mest helt underhållande på melodifestivalen och lyckades ännu en gång förundras av svenska folket!



Inombords är allt mest en jävla röra. Och inte nog med det så krampar revbenen.
Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag vet inte riktigt hur allt var, och hur det egentligen är. Du trängs och tar mest plats av alla mina patetiska monologer. Snart ger jag upp.
Det säger jag, om och om igen. För det känns så, som om jag verkligen inte orkar mer, jag vet inte var jag ska ta vägen. Ändå vaknar jag på morgonen, går upp och fortsätter. Samma visa, dag ut och dag in.
Du tar plats, du tar omedvetet plats. Du tar en plats som kan ge något annat så mycket mer än bara yrsel och förvirring. Kanske mest dåligt samvete.

Nu ska jag sova iallafall, i min allt för bra säng. Pussciao

Dagens musiktips?
The Kooks
Speciell låt?
Seaside

Mina pengar är borta och min klocka har gått i kras.

Heja! Praoplats kirrad. Bydgemark, nästa!
Åh vad skönt det känns, äntligen något som går bra. Han verkar väldigt entuastisk också, vilket är skitkul.


Måndagen den 9/3:
Efter att ha haft svårt att komma upp gick jag motvilligt iväg till skolan.
Väl hemma, med en härlig huvudvärk som bara blev värre, började jag baka rabarberpaj. Utan anledning, tristess skulle jag tro.


(Vi måste akta oss för alla bättre förr och för leda och tristess)

Jag hoppade träningen eftersom revbenen är lite si och så efter igår. Jag har kollat på 90210 och druckit te. Grejer det.

Nu ska jag lägga mig, i otid, som vanligt. Fan.
Ciaobellos(?)

Dagens musiktips?
Jag fumlade in på Lars Demian innan idag, lite speciellt men trevligt.
Speciell låt?
Alkohol.


The more I think, the more I wish.

Då var det tänkt att jag ska försöka komma igång lite här ja. Som en början.
Igårkväll var jag först ute och åt med familjen, efter det blev det en liten spontan trip till Adams 17årsfest med Hannah och Pelin. Grattis till Adam, och även tack för en trevlig kväll. Den var lagom lugn för min del, eftersom jag skulle upp och spela match dagen efter. Åkte hem vid tolvtiden, jag följde med Pelin hem till henne, vi tog oss en kopp te i vårt fnitter och sedan gick jag och la mig.

Niklas, jag, Pelin Jag, Pelin, Hannah Villis, jag, Pelin Pelin, Hannah, jag

Matchen idag gick väl sådär, vi kämpade och kämpade, riktigt bra. Slutade dock med 2-1 till dom. Åtminstånde kämpade alla utom jag. I slutet av andra perioden strejkade mina revben, jag fick riktigt jävla ont så att jag höll på att gå sönder. Så sista perioden spelade jag inget alls. Nu känns det dock lite bättre, efter att ha duschat och så, men jag är bara så jävla trött på allt det där och på att det inte blir bättre.

I fredags började jag ringa runt till ett par fotografer för att hitta mig en praoplats v.14, vilket resulterade i ingenting.
Idag, hade pappa ringt till flygfotografen Lars Bygdemark, som han tydligen känner litegrann. Iallafall, jag ringde han i höstas också men då skulle han till USA så det blev lite jobbigt, inte för att jag hade haft något emot att åka till USA en vecka och fota, men ja, det funkade ju inte riktigt. Men nu var ha hemma åtminstånde, trodde han, så jag ska ringa imorgon igen och prata med honom, och då har jag förhoppningsvis en praoplats. Dessutom en som jag själv vill vara på. Håller tummarna!

   
Här är två av massor av fina foton av Lars som jag gillade.

Ikväll har jag bara kollat på ett avsnitt av NCIS och läst Veckorevyn med en kopp te. Lite tid för mig själv när familjen ändå var iväg på fotbollscup med lillebroren. Nu ska jag göra något mindre vettigt än att sitta här (Som vadå? Det slutar ändå bara med att jag tänker för mycket, hoppas för mycket, ännu en gång kommer jag på mig själv hur patetiskt jag egentligen är.).

Dagens musiktips?
Never shout never (http://www.myspace.com/nevershoutnever)
Speciell låt?
Alla är hur mysiga som helst!

(Och han ser ju hur mysig ut som helst, som ett litet plus) 

Peace out!

Vad ska det bli av mig?

Jomenvisst, jag är så velig. For now tänkte jag börja om på denna bloggen. Ska försöka göra det lite roligare och lite mer kryddat så att säga. Försöka få inspiration till en roligare design, vi får helt enkelt se hur detta kommer gå. Ger det ett litet försök iallafall.