My new buddy

Snart så får jag en ny buddy, min nya bästa buddy typ. Hejdå Pelin ungefär, he-he!
Nej, jag är bara lite sur för hon och Hannah och Elin och Maja och massa är på Siesta! och har det nice utan mig. DET är onice. MEN som sagt livar det upp stämningen med att jag ska snart skaffa mig en ny bästaste buddy. Ni får träffa den när den hamnar i hemmet mitt.
Imorgon ska jag kanske leka med Soffan. PYSS

Would it be the same if I saw you in heaven?

Jag har haft den fina låten i huvudet sen igår morse, när vi kollade på pjäsen "Don't forget to kiss your mother goodbye", den var träffsäker. Tack gör mig och godnatt.

Inspiration

Ni borde verkligen ta och kolla in denna Johannas blogg, hon är hur duktig som helst. Bilderna är så fina att man inte kan slita sig. Och fan hörni vad jag förhoppningsvis ska ut och resa om några år! Iiih!


Pärlhalsband



Jag är en klant, well, we all know.
Jag tappade min mammas bröllopshalsband i fredags, ett vitt/gult pärlhalsband. Tror jag tappade det någonstans mellan Förslöv och Mattias Gunnarssons hus, så om någon som var där eller hade vägarna förbi eller vad som har sett eller hittat, säg till. Okej?
Visst, hittelön, om det ska behövas.

Annars är allt fint med mig, nu ska jag äta glass och plugga. PUSS

Look at that bird




Ja, haha. Vi var jättetvugna att ta en gruppbild med kossorna.
Jag orkar inte lägga in bilder. Men det var iallfall fint och trevligt och asnice. Ciao.


Sweet sugar dreams, honey

Bra dag, fin släkt och god mat.
Nu: Sova!


Vänner och potatissallad



Jag bjussar på en bild från igår, den bilden när jag ser ganska tuff ut. (Lägger in lite fler bilder från igår när jag har tid.)
Igår for jag iväg för att tälta, grilla och umgås med några vänner. Det var hur mysigt och trevligt som helst, fin invigning av sommarn, ungefär.
Alldels strax kommer mina nästkusiner med familj till oss, vi ska väl käka och umgås, det var ett tag sen vi träffades så det blir säkert supertrevligt!

Ha det härligast, PUSS

Hawaii

Jag tog spruta mot stelkramp, kikhosta och något mer igår. Det ömmar lite.
Idag fick jag veta att mitt sammanlagda betyg på nationella i svenska blev  MVG, och att jag nu väger mellan VG och MVG. Fan vad jag ska kämpa där de sista veckorna. Hehe.

Nu ska jag iväg och hämta upp min pizza och åka till Amanda. Peace


Liggnertragik i en salig saga

Popmusik, ståuppkomik, lyrik och liggnertragik.



Den mannen alltså.

"Åh, hur han lyckas inspirera
får mig att vilja orka mera
utan att jag känner mig sämre
eller måste prestera"

This is my message to you-ou-ou

Kirrat klänningar till skolavslutningen och sommarn! Bo-ya!



Nu: Sallad och potatis i magen, en Pelin som räknar ut summan sitt kommande festivalbesök och snart ska vi ut och göra byn!

(Bild: leloveimage.blogspot.com)


Jag tror att jag är nåt

Idag tror jag faktikst att jag är nåt.
Nu ska jag lägga mig i tid och försöka gå upp i tid imorgon. Firar farfar imorgonkväll genom att gå ut och käka. (Justja, Grattis på 80-årsdagen farfar! Även om inte någonsin kommer se detta, och ännu mindre bryr dig så får du ett grattis, jag är trots allt ditt barnbarn.)

Peace out and great night.

Swing me around the wooooorld!

Jag bara måste måste måste. Man får ett sådant fint rus genom kroppen, håller ni inte med?


Mango, ananas och melon

I've had you so many times
but somehow
I want more


Mys med syster-helg!

I helgen som gick umgicks jag en del med min kära syster Frida som var nere hos oss. Berättar om det i ett litet bildspel.
I lördagskväll var jag dock i Lund med Pelin för att se Emil Jensen och Sanna Perssons föreställning, och det var så jävla bra att man dog lite alltså. Det var inte alls vad jag hade trott, mycket mer komik och allt därtill. Så det var underbart!
Anyway, här kommer lite bilder och text från tiden jag var med min syster.

Lördag











Vid tolvtiden i lördags tog vi bilen till Helsingborg, vi åkte till Fredriksdal och gick omkring i solen där. Sedan begav vi oss ner till stan och käkade gott på Olga's och vandrade sedan runt lite till och pratade skit. Sedan hämtade vi fika på Ebba's och satte oss i bilen på väg hemåt igen. Hur mysigt som helst!

Söndag









I söndags skulle pappa och lillebror till Västersjön och fiska, jag och Frida slängde ihop en picknickkorg och följde med. Dock satt vi mest i skogen och drack saft. Spelade kubb gjorde vi också, fast det slutade med att jag kastade pinnen i huvudet på systern min. Nu har hon ett fint minne från dagen - en stor bula!

Nu ska jag läsa lite till i Biologin tills imorn, som jag för övrigt ligger ganska bakom i. Godnatt och så!

Förväntningar tar över

Jag har länge tänkt på detta, säker ett år eller mer. Har aldrig tagit mig tiden att skriva ett litet inlägg om det. Nu känner jag att Nu ska jag det. Så här kommer lite tankar.
Alla dessa jävla förväntningar man går runder med. Och lik förbannat blir man lika besviken i slutändan, alltid. Att det någonsin skulle vara över förväntningarna? Eller åtminstånde nästan nå upp till dom. Nej, nej, så funkar det ju inte.
Men samtidigt känner man att om man inte skulle ha några förväntningar, vad händer då? Om man inte förväntar sig saker, ja då Bryr man sig inte. Jag vet inte vad som väger mest egentligen. Men jag börjar bli jävligt trött på besvikelsen som slänger sig över en så fort man har hoppats, vågat tro en ilten liten smula eller bara tänkt att kanske, kanske eller varför inte.
Varenda gång det där pirret sprider sig i kroppen av förväntan försöker jag säga till mig själv att tro inte för mycket. Förvänta Dig Inget. För jag vet hur det slutar. Precis likadant. Alltid.
Som om någonting skulle vara annorlunda denna gången? Eller nästan?

... positiva tankar, positiva tankar
(Jag vet, det blev Tre inlägg idag, i brist på annat.)


För mycket vill ha.

Jag vill ha det, det, det och det där och det och det. Är det inte jobb så är det pengar till Hultsfred eller kläder eller resor eller smycken eller väskor eller smink eller byrå eller ljus eller skivor eller... Jag kan hålla på så hur mycket som helst.
Dock så har jag inte pengar till allt sådant för tillfället, vilket är otroligt frustrerande.
Men här kommer iallfall en liten titt från en sida jag ska beställa, åtminstånde jackan ifrån.



(Som ni ser la jag ner myyycket energi på detta kollage... Nu är jag jättetrött, och klockan är knappt elva en fredagkväll, men det kan ju vara skönt att lägga sig i tid kanske. Imorgon blir en bra dag. Peace)

Dagens musiktips?
Lars Winnerbäck
Speciell låt?
Vårdag i november

Fredag



Detta är nästan en perfekt fredag, äntligen helg och jag kan inte ens klaga på de gråa molnen som snart blir ett regn, lämpligt när lillebror ska spela match och jag titta på.
Jag gjorde min hallon-tina-smoothie och var nere i byn för att hämta ut två Kinsella böcker och även biljett till Emil Jensen och Sanna Persson imorgon. Och nu sitter jag och Lyssnar på Lasse. Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, vad jag vet. Men det känns ganska skönt. En ledig fredagskväll framför tv:n är inte alls fel, är för övrigt ganska trött i kropp och själ så det passar bra.
.. fast det skulle ju inte varit dumt med lite sol och fint väder.
(Ja, ja, jag var tvungen att klaga lite, för det har faktiskt varit jättetråkigt väder de senaste dagarna! Jämfört med förra veckan.)

Ha nu en mysig fredag, pppeace!

Californication

"The sun is chirping, the birds are shining and the water is wet
Life is good, sweetheart
Life is good"

Hank Moody

Det där är en härlig lifsfilosofi tycker jag. Idag har jag legat hemma i sängen med min nya buddie Mr. Huvudvärk och kollat klart på säsong två av Californication. Den serien är förjävla underhållande. Eh. Förlåt till Pelin för att jag kollade klart på halva säsongen själv. Jag älskar dig ändå. Jag gjorde lite scones till mig själv i förmiddags efter att mamma ringt och väckt mig. Det var gott. Var lite för mätt efteråt men det fick gå.

Nu tänkte jag måla lite (tvångsmålning) sen kolla på en film sk. "The Dreamers" Hört någonstans ifrån att den ska vara mysig. Senare mot dagen kommer nog en mindre charmig bild på mig och mitt nya hår. (Det är inte så hemskt som det låter) Hang loose!


Blonde baby!

Jag har gjort ljusa slingor i hela håret. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tack för mig, god natt.