One tree hill


Nu sitter jag här i röda ögon, fjolligt nog, och har precis sett dom sista avsnitten av One tree hill, säsong 6. Åh så fint, och ledsamt och lyckligt och bra. Haha, jag känner mig som världens lökigaste människa, MEN DET ÄR OKEJ. Nu är det bara att vänta på säsong 7!! Dock ska Hilarie Burton och Chad Michael Murray tydligen inte vara med i nästa säsong, då undrar jag om det egentligen är värt att kolla på?

Mamma fyller år idag, så jag ska slå in hennes present och snart kommer Pelin och dricker te.
Så nu ska jag skutta vidare. Peace out!

24 juni


Dagarna bara går och gåår, man vet knappt ut eller in. Igår tältades det och det var fint, fast morgonen vad finast. Freddie skulle iväg vid sex och då halvsover Elin ute i en solstol Utanför tältet, hon ber mig göra henne sällskap.
Jag hoppar ur tältet iklädd en korvliknande sovsäck och ruffstigt hår, slår mig ner bredvid henne i en solstol och där satt vi från klockan sex till tio och hade det riktigt soft. Solen stekte på ordentligen och vi krängde bl.a. de överblivna marshmallowsen!

Nu sitter jag här hemma och taggar Hultsfred sören i det, väntar på besked från Pelin om hon kan hänga på. Annars ska jag nog mest leka med henne senare idag, och imorgon är det party sören i det.
Pyss!


ELINS FÖDELSEDAG! HURRA! HURRA! HURRA!

Idag är det Elins födelsedag, jääätttemycket grattis till henne.

Jag var och jobbade mellan 9-17 idag och det gick bara bra, astråkigt men det funkar.
När mamma hämtade mig, lämnade vi in mitt armband och gick i lite affärer, jag fick en randig tröja och en fin svart liten väska. Så nu har jag lite nytt, vilket är nice.
När jag kom hem bytade jag om jag fräshade till mig lite, sen åkte jag till Stoffe för att fira Elins födelsedag. Vi beställde pizza, bakade kladdkaka och överraskade Elin med att ha gjort i ordning allting.
Det var en underbart trevlig kväll i Stoffes uterum (som för övrigt är världens finaste och mysigaste), det käkades gott till porlandet av fontäner, sjöngs på låtar från "Poker face" till "Han tog av sig sin kavaj", hoppades studsmatta (mest dom andra, det är läskigt) och pratades en massa blandat med härligt mycket skratt. Fint.
Det kändes lite som att sommaren faktikst är här, lite för kallt bara, men det kommer väl!

Nu ska jag sova. Puss
(Kanske kommer någon bild som jag får av Vickan så småning om. Fast jag kommer säkert glömma.)

Sommarlov



Skolan är äntligen slut. Men ja, jag får väl erkänna att man kommer sakna klassen lite.
Jag har äntligen tagit tummen ur röven och uppdatera här på bloggen lite mer än en mening och så, hehe. I fredags var det god mat med Sofie och Pelin hos mig sen var det fest hos Jonas, vilket var astrevligt, sommarlovet kunde bara börjat bättre på ett enda sätt, och det hade varit om vädret varit fint, men det är ju nästan ovesäntligt.
Igår så var jag mest hemma, sen på kvällen käkade jag på Spisen med familjen och Katta&Leif, efteråt åkte vi till dom och drack chai-latte. Mums!
På väg hem mötte jag upp Johanna och Pelin, vi kollade på film och åt popcorn. Sedan somnade jag hos Pelin.

Idag har jag varit på loppis med min syster en sväng, fyndade bara en bok om musik för en femma. Vilket kan vara fint. Sedan har jag faktikst mest sovit.
Nu väntar jag på att all musik ska föras över till min mobil, sen ska jag sova. Åh justja, jag har ju fått en ny mobil också, inte sprillans ny men näst intill, den räcker gott och väl för mig.

Imorgon ska jag börja jobba kl.9, första gången där, hoppas det går bra. Lite nervös är jag, jag gillar inte gubben som är där. Musiken är snart överförd så nu säger jag godnatt.

Juni

Det går åt helvete med allt.